Error message

Warning: A non-numeric value encountered in views_plugin_pager_full->query() (line 268 of /var/www/filiorum.dk/public_html/filiorum-v2/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_pager_full.inc).

Nyheder Arkiv

Filiorum fylder 5 år

4. October 2018

Filiorum er ikke længere bare en lille tumling – i dag fejrer vi nemlig 5-års fødselsdag! I 5 år har vi præsenteret pragtfulde teaterforestillinger og skabt læringsforløb for ikke mindre end 20.000 børn og unge – og endda modtaget en pris for det.

 

Filiorum og Københavns Kommune indgår to-årigt samarbejde om sprogstimulering med teater til børnehavebørn

29. June 2018

Et nyt kapitel i samarbejdet mellem Filiorum og Københavns Kommune begynder efter sommer. Efter at have udviklet og gennemført to banebrydende sprogstimuleringsforløb i Københavnske børnehaver, indgår Filiorum og Fagligt Center/Åben Dagtilbud, Københavns Kommune nu et to-årigt samarbejde.

Filiorum og Gentofte Kommune indgår banebrydende samarbejde

9. April 2018

Filiorum og Gentofte Kommune tager nu hul på et nyt kapitel i deres samarbejde. Ovenpå fire sæsoner, hvor Filiorum har præsenteret professionelt teater og teaterfestivaller for børn og unge i kommunen, ligger nu en dugfrisk aftale om at sprede livsbekræftende og underfundige læringsforløb med teater som omdrejningspunkt til skoler, dagtilbud, GFO’er og fritidscentre.

Scenekunst mod cybermobning

3. November 2016

300 elever fra 7. og 8. klasse i Gentofte Kommune skal igennem et digitalt dannelsesforløb. Filiorum har tilrettelagt undervisningen, der bruger scenekunsten og teaterpædagogikken til at inspirere til mere omtanke og ansvarstagen i de unges virtuelle interaktion.

 

Filiorum udvalgt til prestigefyldt udviklingsprogram

2. December 2015

Den globale non-profit organisation Reach for Change har udpeget pop-up-teatret Filiorum i Hellerup som en af blot syv danske deltagere til internationalt udviklingsprogram for børn og unge.

Folketeatret indgår samarbejde med Filiorum

27. June 2015

Hele Danmarks teater Folketeatret arbejder fra den kommende sæson sammen med pop-up teaterspillestedet for børn og unge Filiorum om at revitalisere teatrets børnescene.

“Scenekunst-workout” for elever i Gladsaxe

2. April 2015

Siden sidste uge er en gruppe af eleverne på GXU i Gladsaxe og Gladsaxe Gymnasium blevet en hel del klogere på, hvordan de kan afkode og forholde sig til den Reumertvindende forestilling "Kvinde kend din krop" af Mungo Park. Eleverne er nemlig lige nu midt i et forløb, hvor Filiorum og Mungo Park sammen sætter "Scenekunst på Skoleskemaet".