Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/filiorum.dk/public_html/filiorum-v2/includes/menu.inc).

Nyheder

Filiorum fylder 5 år

4. October 2018

Filiorum er ikke længere bare en lille tumling – i dag fejrer vi nemlig 5-års fødselsdag! I 5 år har vi præsenteret pragtfulde teaterforestillinger og skabt læringsforløb for ikke mindre end 20.000 børn og unge – og endda modtaget en pris for det.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du høre mere om Filiorums arrangementer, forestillinger, se billeder, modtage links til trailers, læse gode citater og anden visdom, så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Filiorum og Københavns Kommune indgår to-årigt samarbejde om sprogstimulering med teater til børnehavebørn

29. June 2018

Et nyt kapitel i samarbejdet mellem Filiorum og Københavns Kommune begynder efter sommer. Efter at have udviklet og gennemført to banebrydende sprogstimuleringsforløb i Københavnske børnehaver, indgår Filiorum og Fagligt Center/Åben Dagtilbud, Københavns Kommune nu et to-årigt samarbejde.

Filiorum og Gentofte Kommune indgår banebrydende samarbejde

9. April 2018

Filiorum og Gentofte Kommune tager nu hul på et nyt kapitel i deres samarbejde. Ovenpå fire sæsoner, hvor Filiorum har præsenteret professionelt teater og teaterfestivaller for børn og unge i kommunen, ligger nu en dugfrisk aftale om at sprede livsbekræftende og underfundige læringsforløb med teater som omdrejningspunkt til skoler, dagtilbud, GFO’er og fritidscentre.

Scenekunst mod cybermobning

3. November 2016

300 elever fra 7. og 8. klasse i Gentofte Kommune skal igennem et digitalt dannelsesforløb. Filiorum har tilrettelagt undervisningen, der bruger scenekunsten og teaterpædagogikken til at inspirere til mere omtanke og ansvarstagen i de unges virtuelle interaktion.