for

4+

årige

U - teater for dig på Folketeatret

24. november – 16. december

Englene i sneen

Meridiano Teatret

Varighed

ca. 45 min.

Billetter

Englene fra Gentofte

Et juleeventyr begynder, da søstrene Maja og Babette drager afsted for at finde hjælp til deres fødende mor. Sneen begynder at falde, børnene mister orienteringen og farer vild. Pludselig befinder de sig i et fremmed univers, hvor alt kan ske. Det bliver begyndelsen på en mystisk og magisk færd i mørket mod lyset.

 

Englene i sneen er juleteater langt fra den traditionelle nisseforestilling. Under den tindrende stjernehimmel er den magiske julekugle fuld af overraskelser og hemmeligheder. Verden er hvid som englenes vinger, men i mørket lurer det sorte øje... En forunderlig historie, der rummer kimen til den store julefortælling.

 

I en magisk og henførende scenografi bliver cellomusikken fremført live, mens ord og dukker lever i denne poetiske og tankevækkende historie. Forestillingen er skabt af det prisbelønnede Meridiano Teatret for børn på 4år+ og deres voksne.

 

Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, der er inkluderet i billetten som et tilbud, der giver børnene og deres voksne tid og plads til, at forestillingen kan lagre sig – helt på deres egen personlige måde. Børnenes ”værker” kan også bidrage til at gøre teaterturen synlig derhjemme, på skolen og institutionen og inspirere til videre samtale om emner fra forestillingen, som børnene var særlig optagede af. 

 

 

★★★★ 

“Engleblid juleforestilling. Et himmelhvælv indrammer en jordkugle, der kan åbenbare de mest snurrige landskaber, så man hurtigt på dogmevis accepterer, hvor svært det er at bestige den lille miniaturebro i sneen.” 

Kulturkupeen   

 

 

★★★★ 

“Man forlader teatret med en følelse af at have overværet noget usædvanligt. Noget stort. Og noget, som har strejf af den guddommelighed, som gemmer sig et sted dybt inde under forestillingens eventyrlige socialrealisme. Noget, der skaber tårer.” 

Teateravisen.dk       

 

 

★★★★

Tryllebindende historie… En totaloplevelse

Børn i Byen