Nyheder

Scenekunst mod cybermobning

3. November 2016

300 elever fra 7. og 8. klasse i Gentofte Kommune skal igennem et digitalt dannelsesforløb. Filiorum har tilrettelagt undervisningen, der bruger scenekunsten og teaterpædagogikken til at inspirere til mere omtanke og ansvarstagen i de unges virtuelle interaktion.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du høre mere om Filiorums arrangementer, forestillinger, se billeder, modtage links til trailers, læse gode citater og anden visdom, så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Filiorum udvalgt til prestigefyldt udviklingsprogram

2. December 2015

Den globale non-profit organisation Reach for Change har udpeget pop-up-teatret Filiorum i Hellerup som en af blot syv danske deltagere til internationalt udviklingsprogram for børn og unge.

Folketeatret indgår samarbejde med Filiorum

27. June 2015

Hele Danmarks teater Folketeatret arbejder fra den kommende sæson sammen med pop-up teaterspillestedet for børn og unge Filiorum om at revitalisere teatrets børnescene.

“Scenekunst-workout” for elever i Gladsaxe

2. April 2015

Siden sidste uge er en gruppe af eleverne på GXU i Gladsaxe og Gladsaxe Gymnasium blevet en hel del klogere på, hvordan de kan afkode og forholde sig til den Reumertvindende forestilling "Kvinde kend din krop" af Mungo Park. Eleverne er nemlig lige nu midt i et forløb, hvor Filiorum og Mungo Park sammen sætter "Scenekunst på Skoleskemaet".