Nyheder

Filiorum og Københavns Kommune indgår to-årigt samarbejde om sprogstimulering med teater til børnehavebørn

29. June 2018

Et nyt kapitel i samarbejdet mellem Filiorum og Københavns Kommune begynder efter sommer. Efter at have udviklet og gennemført to banebrydende sprogstimuleringsforløb i Københavnske børnehaver, indgår Filiorum og Fagligt Center/Åben Dagtilbud, Københavns Kommune nu et to-årigt samarbejde.

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du høre mere om Filiorums arrangementer, forestillinger, se billeder, modtage links til trailers, læse gode citater og anden visdom, så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Filiorum og Gentofte Kommune indgår banebrydende samarbejde

9. April 2018

Filiorum og Gentofte Kommune tager nu hul på et nyt kapitel i deres samarbejde. Ovenpå fire sæsoner, hvor Filiorum har præsenteret professionelt teater og teaterfestivaller for børn og unge i kommunen, ligger nu en dugfrisk aftale om at sprede livsbekræftende og underfundige læringsforløb med teater som omdrejningspunkt til skoler, dagtilbud, GFO’er og fritidscentre.

Scenekunst mod cybermobning

3. November 2016

300 elever fra 7. og 8. klasse i Gentofte Kommune skal igennem et digitalt dannelsesforløb. Filiorum har tilrettelagt undervisningen, der bruger scenekunsten og teaterpædagogikken til at inspirere til mere omtanke og ansvarstagen i de unges virtuelle interaktion.

 

Filiorum udvalgt til prestigefyldt udviklingsprogram

2. December 2015

Den globale non-profit organisation Reach for Change har udpeget pop-up-teatret Filiorum i Hellerup som en af blot syv danske deltagere til internationalt udviklingsprogram for børn og unge.