Teater med Kunstnerisk Laboratorium

- for indskolingen

Dette forløb henvender sig til indskolingsklasser og deres lærere i folkeskoler i Gentofte Kommune. Eleverne bliver præsenteret for en fantastisk teaterforestilling, 'En lille sonate' af Teatret Gruppe 38 og arbejder efterfølgende i det Kunstneriske Laboratorium, hvor de kreativt bearbejder forestillingens univers og deres oplevelse i teatersalen.

 

 

Aktiviteterne i det Kunstneriske Laboratorium er udviklet af Filiorum til 'En lille sonate' og det specifikke alderstrin. Med blyanter, piberensere, perler, sakse – og ikke mindst gennem nærvær og samvær - skaber eleverne deres helt egne små ”kunstneriske eksperimenter” inspireret af forestillingen. som I kan tage med tilbage i skolen.

 

Formålet med de kreative aktiviteter er at forlænge forestillingen, ligesom børnenes selvgjorte værker gør læringen synlig i skolen. Oplevelsen i teatersalen kan heri få lov at ”lagre sig” hos hvert enkelt elev og danne udgangspunkt for en snak om de ting eller emner fra forestillingen, som særligt har fanget eleverne.

 

 

 

  • Teaterforestilling: Tirsdag den 23.10 eller onsdag den 24.10 2018 (uge 43) ser børnene forestillingen ”En lille sonate” af Teatret Gruppe 38, ca. 40 minutter
  • Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, ca. 30 minutter

 

  

Christian Glahn, Søren Søndberg og hønen Pia i "En lille sonate". Foto: Gruppe 38