Fejlmeddelelse

Warning: A non-numeric value encountered i views_plugin_pager_full->query() (linje 268 af /var/www/filiorum.dk/public_html/filiorum-v2/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_pager_full.inc).

Nyhedsbreve Arkiv

Se de nye forestillinger og mød os i byen

Nyhedsbrev

27. juni 2015

Vi løfter sløret for de første forestillinger til vores kommende efterårsfestival og nyt samarbejde med Folketeatret.

Livet er en forunderlig rejse

Nyhedsbrev

3. maj 2015

Til Filiorums Forårsteater er det en stor glæde at invitere alle børn, unge og deres voksne ud at rejse! Vi fejrer nemlig foråret med 3 forestillinger, der stiller skarpt på Rejsen.

Og vi er kun lige begyndt!

Nyhedsbrev

2. april 2015

Sidste år i februar introducerede Filiorum "Scenekunst på Skoleskemaet", og nu begynder vores skole-koncept at bide sig fast!

Det er aldrig for sent at blive begejstret!

Nyhedsbrev

28. februar 2015

Hos Filiorum har vi i den seneste måned haft mange ting at begejstres over.

Kender du én, der er en meter høj og har korte ben?

Nyhedsbrev

31. januar 2015

Filiorum har udvalgt to forestillinger for de mindste, der i stedet for skiløjper kan få forunderlige oplevelser i teatermørket i vinterferien.

Filiorum ønsker glædelig jul

Nyhedsbrev

20. december 2014

Denne julemåned har været en ganske særlig tid for Filiorum. Vi har haft det store privilegium at præsentere premieren på "Englene fra Gentofte" af Meridiano Teatret, og har haft besøg af mere end 1000 små og store teatergængere.

Endelig er ventetiden forbi...

Nyhedsbrev

9. december 2014

1. søndag i advent havde Filiorum den store glæde at præsentere Meridiano Teatrets urpremiere på det magiske juleeventyr “Englene fra Gentofte”.

Mød en snegl, en hval og lyden af engle i teatermørket

Nyhedsbrev

4. november 2014

I dette nyhedsbrev præsenterer vi en flig af, hvad der venter publikum i Meridiano Teatrets gribende og magiske juleforestilling. Og hvis I ikke kan vente helt til julemåneden, så popper vi allerede op på Gentofte Hovedbibliotek d. 9. november.

Anden sæson skydes i gang

Nyhedsbrev

15. september 2014

I disse dage begynder bladene på træerne at skifte farve, og det er ikke bare det smukke gul-røde efterår, der gør os glade i Filiorum; efterårets komme betyder nemlig også nedtælling til "Filiorum præsenterer... Efterårsforestillinger".

Første forunderlige sæson som pop-up teaterspillested afrundet

Nyhedsbrev

8. juli 2014

Nu er den allerførste Filiorum sæson gennemført, og vi er stolte af og glade for, at det er lykkedes os at skabe både gadeteater i Hellerup, teaterfestivaler og scenekunst til skoler, så store og små har mødt den professionelle teaterkunst lokalt og tæt på hverdagen.

 

Sider