Medarbejdere

Clarissa Meister-Petersen

Clarissa Meister-Petersen

Stifter og leder

Clarissa er stifter og leder af 'hele butikken' og holder godt tag i alle trådene, samtidig med at hun elsker at sætte nye skibe i søen - det ville dog ikke kunne lade sig gøre uden så mange gode kræfter omkring hende! Clarissa er uddannet i politik og økonomi, har læst statskundskab på Kbh uni og taget en MA i Political science i Boston. Clarissa har arbejdet for FN's udviklingsprogram UNDP i New York, USA og i Jakarta, Indonesien. Hun har desuden arbejdet for NGO'en Mercy Corps efter tsunamien, som ramte Indonesiens nord-østlige landsdel Aceh voldsomt. Efter at være vendt hjem til DK efter ca 8 år i udlandet arbejdede Clarissa som embedsmand i centraladministrationen (et lidt uhyggeligt ord synes hun) i hhv Kulturministeriets og Økonomi- og Erhversministeriets departementer. Og efter endt barsel spirede Filiorum lige så stille frem og tog fart og buldrer nu derudaf!

clarissa@filiorum.dk

Telefon: 
21 46 06 33
Katrine Kallin Bischoff

Katrine Kallin Bischoff

Projektkoordinator

Katrine er Filiorums projektkoordinator og salgschef. Hun er blæksprutten og billetdamen, der holder styr på planlægning og afvikling af vores festivaler, byder dig varmt velkommen til Filiorums forestillinger, og sørger for, at vores Kunstneriske Laboratorier er fyldt op med kreativt gear. Hun er dedikeret og erfaren formidler af kvalitets underholdning for børn og unge og har tidligere arbejdet på BUSTER Filmfestival og som produktionsleder ved produktionsselskabet Highwire, der bl.a. er anderkendt for deres børneproduktioner. Katrine er uddannet Cand. Mag i Dansk og Moderne Kultur ved Københavns Universitet.  

katrine@filiorum.dk

Telefon: 
28941522

Jonas Lau Markussen

Grafik og web magiker

Jonas står for Filiorums visuelle sprog og kommunikation og er bl.a. manden bag Filiorums visuelle identitet, illustrationer, layout af tryksager og hjemmeside. Han er uddannet cand.arch fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole i 2012 og har siden arbejdet med visuelt design og informationsarkitektur både online og offline i forskellige former, primært for institutioner og virksomheder inden for kunst og kultur.

jonas@filiorum.dk

Erik Duckert

Erik er uddannet cand.mag. i filosofi ved Københavns Universitet, York University, Toronto Canada og Universidad de Barcelona i Spanien. Han har siden 2011 arbejdet med strategisk brug af sociale medier for små og mellemstore virksomheder inden for kunst og kultur. Erik er Filiorums usynlige hånd på de sociale medier og tager fuldt ansvar for eventuelt sludder og krænkelser på Filiorums forskellige soc. media platforme og kommentartråde. I 2014 åbnede han udstillingsstedet BETON, hvorfra han arbejder på en meget spændende bog om den danske kunstscene.

erik@filiorum.dk

Anna Ross Agner

Teaterpædagogisk underviser og konsulent

Anna er kvinden, der får den kunstneriske og den pædagogiske verden til at mødes, når Filiorum sætter scenekunst på dagsordenen på skoler og i børnehaver. Hun sætter en ære i at få eleverne til at mærke og lære med sanser og krop og sætte deres kropslige erfaringer i spil i mødet med teatret. Som lærer med eksamenspapirer fra N. Zahles Seminarium har Anna stor erfaring med at undervise både børn og unge. Ved siden af lærergerningen har hun arbejdet som instruktør og kursusholder, har en coach-certificering og arbejder nu på at færdiggøre sin Master i Teaterpædagogik ved Universität der Künste i Berlin.

anna@filiorum.dk