Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /var/www/filiorum.dk/public_html/filiorum-v2/sites/all/modules/linkimagefield/linkimagefield.module on line 446
Medarbejdere | Filiorum

Medarbejdere

Clarissa Meister-Petersen

Clarissa Meister-Petersen

Stifter og leder

Clarissa har læst politik og økonomi og har en MA i Political Science. Hun har arbejdet med udviklingspolitik både i USA og i Indonesien, og hun har været nødhjælpsarbejder efter tsunamien, hvor hun blandt andet fokuserede på kunstens og sportens plads på lige fod med latriner og barakker i genopbygningsprocessen. Clarissa har desuden fungeret som statslig embedsmand i både Kulturministeriets og Økonomi- og Erhvervsministeriets departementer. 

Børn skal have bekræftet deres fantasi og at 'alt er muligt', og det får de ved at blive eksponeret for kunst tidligt i deres liv. Unge skal undervises i alternative læringsformer og anspores til at bruge hele kroppen, når de lærer. Fremtiden vil kræve en arbejdsstyrke, der i høj grad består af innovative og kreative kræfter, og det er kompetencer, som scenekunsten kan hjælpe til med at opbygge og støtte. Det er en stor glæde, en vigtig opgave og en ære at drive Filiorum.

clarissa@filiorum.dk

Telefon: 
21 46 06 33

Ingrid Alering

Projektkoordinator

Ingrid er Filiorums projektkoordinator og salgsansvarlige. Hun er blæksprutten og billetdamen, der holder styr på planlægning og afvikling af vores projekter, byder dig varmt velkommen til Filiorums forestillinger og sørger for, at vores Kunstneriske Laboratorier er fyldt op med kreativt gear. Ingrids passion for teater er kommet ind med modermælken, og da hun var 13 år, fik hun sin første ansættelse som plakatopsætter. Siden har hun arbejdet bredt med kunst, kultur og teater i Sverige, Island og nu Danmark. Ingrid har desuden en bachelor i teatervidenskab samt er uddannet Administrationsøkonom ved Professionshøjskolen Metropol.

ingrid@filiorum.dk

Telefon: 
53 65 52 65

Julie Kaya Ahnfelt-Rønne

Koordinator med fokus på kommunikation

Julie er uddannet cand.comm. i Performance Design og Kommunikation med speciale i performative rammers adfærdsændrende potentiale. Udover at varetage Filiorums kommunikative opgaver, agerer Julie også koordinator og åbner dørene til U – teater for dig. Julie har altid bevæget sig i teaterverdenen og har bl.a. lavet teater for og med børn og arbejdet med alternative læringsforløb til børn og unge med udgangspunkt i teatret.

julieahnfelt-ronne@filiorum.dk

Jonas Lau Markussen

Grafik og web magiker

Jonas står for Filiorums visuelle sprog og kommunikation og er bl.a. manden bag Filiorums visuelle identitet, illustrationer, layout af tryksager og hjemmeside. Han er uddannet cand.arch fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole i 2012 og har siden arbejdet med visuelt design og informationsarkitektur både online og offline i forskellige former, primært for institutioner og virksomheder inden for kunst og kultur.

jonas@filiorum.dk

Erik Duckert

Erik er uddannet cand.mag. i filosofi ved Københavns Universitet, York University, Toronto Canada og Universidad de Barcelona i Spanien. Han har siden 2011 arbejdet med strategisk brug af sociale medier for små og mellemstore virksomheder inden for kunst og kultur. Erik er Filiorums usynlige hånd på de sociale medier og tager fuldt ansvar for eventuelt sludder og krænkelser på Filiorums forskellige soc. media platforme og kommentartråde. I 2014 åbnede han udstillingsstedet BETON, hvorfra han arbejder på en meget spændende bog om den danske kunstscene.

erik@filiorum.dk

Anna Ross Agner

Teaterpædagogisk underviser og konsulent

Anna er kvinden, der får den kunstneriske og den pædagogiske verden til at mødes, når Filiorum sætter scenekunst på dagsordenen på skoler og i børnehaver. Hun sætter en ære i at få eleverne til at mærke og lære med sanser og krop og sætte deres kropslige erfaringer i spil i mødet med teatret. Som lærer med eksamenspapirer fra N. Zahles Seminarium har Anna stor erfaring med at undervise både børn og unge. Ved siden af lærergerningen har hun arbejdet som instruktør og kursusholder, har en coach-certificering og arbejder nu på at færdiggøre sin Master i Teaterpædagogik ved Universität der Künste i Berlin.

anna@filiorum.dk