Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 af /var/www/filiorum.dk/public_html/filiorum-v2/includes/menu.inc).

Kunstnerisk Laboratorium

En stund, hvor teateroplevelsen forlænges og lukkes op med blyanter, piberensere, perler, sakse – og ikke mindst gennem samvær, samtale og fri fantasi.

 

Et besøg hos Filiorum er mere end selve teaterforestillingen. Vores motto er “tid til teater” og det er netop det, vi gerne vil tilbyde jer og jeres børn. Tiden før og efter forestillingen er vigtig, for at oplevelsen i teatermørket bliver mere end en løsrevet begivenhed, men i stedet en personlig hændelse, som barnet selv har taget del i. Her er det Kunstneriske Laboratorium en central del. 

 

Når du går i teatret hos Filiorum, så tilbyder vi så vidt muligt altid et tilhørende Kunstnerisk Laboratorium, hvor børn og deres voksne kan få tid til sammen at arbejde kreativt og kunstnerisk med de indtryk og aftryk, teaterforestillingen har afstedkommet. 

 

 

 

Filiorum er af den overbevisning, at børnene ved selv at skabe noget kreativt kan reflektere over teateroplevelsen og dermed lade den lagre sig – helt på deres egen personlige måde. Det Kunstneriske Laboratorium er skabt for at give tid til at lade teatret udøve sin magi  – også uden for teatersalen.

 

 

Kunstnerisk Laboratorium