Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 af /var/www/filiorum.dk/public_html/filiorum-v2/includes/menu.inc).

Den dobbelte Kommunikation

 

 

Hvert år udvælger APPLAUS ganske få projekter som modtagere af støtte til publikumsudviklende tiltag i den kommende teatersæson. Filiorum er blandt de udvalgte i en pulje på hele 53 ansøgere. 

 

Filiorum sætter derfor, sammen med to børneteatre, fokus på kommunikation direkte til børn i den kommende tid. 

 

Vores projekt hedder “Den dobbelte Kommunikation”, og det er Teaterhuset Filuren, Teater Hund & Co og Filiorum, der står bag. 

”Den dobbelte Kommunikation” skal udfordre og undersøge det paradoksale i, at teater for børn altid kommunikeres til voksne for at nå børn.

 

Vi glæder os meget til, sammen med stærke samarbejdspartnere fra andre brancher, at blive klogere på hvordan vi fremover kan kommunikere mere direkte til børnene – på deres egne præmisser. 

 

Hvordan kan vi få de yngre teatergæster til at efterspørge oplevelser i teatret på lige fod med turen til Zoologisk Have eller biografen? 

 

Det vil vi meget gerne. For vi ved, at når vi åbner børnenes øjne for teatrets skattekiste af magi, ja så åbner vi også deres hjerter og deres kreativitet. 

 

Vi glæder os så meget! 

 

Stay tuned her på Filiorums hjemmeside