Se de nye forestillinger og mød os i byen

Nyhedsbrev

27. juni 2015

 

Ny festival og Filiorum i byen

 

Vi kan endelig løfte sløret for de første forestillinger til den kommende Efterårsteater-festival på det fortryllende Sølyst i Klampenborg.

 

Glæd dig til en fantasifuld opdagelsesrejse, ordløst teater og magi i børneværelset, når efterårsferien skydes i gang med forestillinger, frokost og fantasi for hele familien.

 

Og så er vi pavestolte over at kunne afsløre, at Filiorum er blevet udvalgt til at kuratere Folketeatrets børnescene i den kommende sæson. Det bliver stort!! Vi er himmelhenrykte, fulde af gå-på-mod og en lille smule ydmyge over at skulle prøve kræfter med københavner-publikummet, når vi “indtager” Nørregade.

 

Kærlig hilsen

Filiorum

 

 

Nye forestillinger til Efterårsteater 2015

 

 

Ordløs forestilling

Skyggen af Teater TT 13. oktober kl. 10 og 13.30

 

Forestil dig, at din skygge blev levende. At den pludselig slap fri og begyndte at gøre alle de ting, du har lyst til, men som du ikke må.

 

Se mere

 

 

Tænd fantasien

Teater Hunds OpdagElse 14. oktober kl. 10 og 13.30

 

Hvad er det for en kæmpe himstergims? Snige, snige. Liste, liste. Diing!! Hov. Den siger noget! Hvad kan den?

OpdagElse er en sansemættet forestilling, hvor det usynlige bliver synligt, og det synlige magisk.

 

Se mere

 

 

Magi i børneværelset

Jeg kan huske alting af Teater My 16. oktober kl. 10 og 13.30

 

Scenen er et børneværelse. Det er sengetid, men umuligt at falde i søvn. For huset er fuld af lyde og hovedet fyldt med tanker. Tanker på dagen, der er gået. Og lige her begynder magien…

 

Se mere

 

 

 

 

 

 

Folketeatret indgår samarbejde med Filiorum

 

Hele Danmarks teater Folketeatret arbejder fra den kommende sæson sammen med pop-up teaterspillestedet for børn og unge Filiorum om at revitalisere teatrets børnescene.

 

Se mere

 

 

 

 

 

Når det kommer til at fremme kreativiten hos børn og barnlige sjæle, så er Panduro the place to go. I Filiorum synes vi i hvert fald ikke, vi kan lade være med at fylde kurven med piberensere, perler og pistoler til lim – derfor er vi også så glade for, at Panduro er vores samarbejdspartner. Det betyder nemlig, at alle vores gæster store som små kan få mulighed for at udvide teateroplevelsen og lave fantasifulde klippe-klistre kunstværker sammen i de Kunstneriske Laboratorier efter forestillingen. 

 

 

 

 

 

 

Filiorums citat

Man skal som sagt høre sandheden fra børn og pelsede plysdyr. Dette citat af mesterfilosoffen Peter Plys siger vist det hele.

 

Visdom for både store og små fra en meget, meget klog bjørn - og et godt minde om, at fortællinger til de mindste, også kan give de voksne noget at tænke over. 

 

Rigtig god sommer til jer alle!