Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /var/www/filiorum.dk/public_html/filiorum-v2/sites/all/modules/linkimagefield/linkimagefield.module on line 446
Bestyrelse | Filiorum

Bestyrelse

Mette Walsted Vestergaard

Jeg er cand.comm. og har arbejdet som journalist og radio/tv-vært i 20 år. I dag er jeg selvstændig kommunikationsrådgiver, medietræner og konferencier. Jeg har to børn på hhv. seks og otte år. 

En af de udfordringer der optager mig allermest i disse år, er den dannelse af børn og unge mennesker, som i sidste ende skal kvalificere dem til at indgå i og tage ejerskab for de store samfundsmæssige fællesskaber; fra trivsel i klassen over deltagelse i samfundet Danmark til de store globale bæredygtigheds-dagsordener. Denne dannelse forudsætter frem for alt evnen til læsning, lysten til læring og pligten til indlevelse. Her kan og bør teater og scenekunst spille en væsentlig rolle. Teater handler grundlæggende om at sætte liv til tekster og formidle klare budskaber; og så er skuespil helt grundlæggende en formaliseret form for indlevelse; det har så at sige empatien som sin hovedopgave.

 

Når Filiorum forbereder og kvalificerer børn og unge til at opleve og bruge teater, bidrager det også til dannelsen af de næste generationer som aktive samfundsborgere. Og dét formål er det mig både en fornøjelse og en ære at støtte op om.

Malene Roose Bagh

Malene Roose Bagh

I det daglige arbejder jeg som advokat. Uden for arbejdstid er jeg en dedikeret teatergænger og balletelsker. Jeg er selv opvokset med at gå i teatret fra barnsben, og som mor til to små drenge har jeg yderligere fået understeget vigtigheden af at præsentere børn og unge for kunstneriske oplevelser med substans, herunder kvalitetsteater. Dannelse begynder tidligt. På den måde er det en stor glæde via bestyrelsesarbejdet i Filiorum at være med til at fremme og understøtte nærværende teateroplevelser for vores næste generation.

 

Frederik Andersen

Frederik Andersen

Gennem Filiorum har jeg fået øjnene op for teatrets magiske effekt på børn og unge, at opleve scenekunst sammen med mine døtre er helt fantastisk, og noget jeg under alle forældre. I vores tids højteknologiske verden er det en gave, at kunstnere skaber relevante levende forestillinger for børn og unge. Det er mit ønske at bidrage til Filiorums forsatte succes og vækst ved at bruge mine erfaringer fra erhvervslivet. Jeg er indkøbsdirektør i EET Europarts, en paneuropæisk distributør af tilbehør og dele til computere, printere, tablets og mobiltelefoner og har gennem de seneste 15 år primært arbejdet og boet i udlandet bl.a. Madrid, London og senest nord for Cape Town. I Cape Town boede jeg med min familie på en farm og arbejdede som indkøbschef for et produktområde i EET Europarts.

Marie-Louise Köhl Harritsø

Jeg arbejder som Country Manager i non-profit organisationen Reach for Change, der har til formål at skabe en bedre verden for børn og unge. Dette gør vi ved at støtte nye sociale iværksættere med kapacitetsopbygning i form af forretningsudvikling, rådgivning, netværk og finansiering. Med i bagagen har jeg blandt andet en Master i Socialt Entreprenørskab og flere års erfaring som iværksætter. Desuden er jeg mor til 2 børn, som jeg elsker at dele oplevelser med - alt fra en cykeltur til en teateroplevelse. Jeg mener, at det er vigtigt for alle børn at bruge tid sammen med deres forældre og andre nære voksne, både i dagligdagens gøremål og i fritiden. Nærhed og samvær skaber de bedste betingelser for et godt barneliv - og netop dette tilbyder Filiorum, der nytænker rammerne for hvordan børn og deres voksne kan møde teatret, og det univers af kreativitet, som er med til at nære vores børns dannelse.

Helene Bløcher

Jeg er 41 år, og jeg er mor til to. 

 

Jeg hararbejdet i Nordea i 14 år i mange forskellige lederpositioner med fokus på erhverv. I dag sidder jeg som Managing Director i Commercial and Business Banking (CBB). Jeg har ligeledes arbejdet med både børsnoterede virksomheder samt mindre erhvervsdrivende hvilket betyder, at jeg har en bred forståelse for de udfordringer, som påvirker og driver dansk erhvervsliv. 

 

Jeg er utrolig passioneret omkring Filiorum - både som koncept og som virksomhed. Og jeg håber, at jeg kan bidrage med en anderledes viden til fremdrift og udvikling i det skønne foretagende.